SerMimar

Beton Bahçe Duvarı

SerMimar
Beton Bahçe Duvarı
Anasayfa
Kalıplarımız
Hizmetlerimiz Hakkımızda Referanslar İhracat Bilgi Bankası Hizmet Bölgeleri İletişim

Eskişehir Su Basman ve Bahçe Duvarının Eşzamanlı Yapımı

Yeni ev inşaatlarında prefabrik, çelik konstrüksiyon evlerin temeli (su basman) ile birlikte aynı anda eş zamanlı sınır duvarı dökülmesi.

Son dönemde prefabrik, konteyner veya çelik konstrüksiyon villa yaptıran müşterilerimiz, evin oturacağı sağlam zemin olan su basman perdesi ile bahçe duvarını aynı projede eş zamanlı talep etmektedir. Su basman (subasman), yapıyı toprak seviyesindeki nemden, selden ve su baskınlarından yukarıda tutan temel perdesidir.

Çelik kalıp sistemimiz sayesinde, önce evinizin temel su basman perdelerini terazi ile döker; aynı hafta içinde de bahçenizin sınır çevre duvarlarını kalıba alırız. Bu tek elden çözüm, makine ve lojistik masraflarını böldüğü için size muazzam bir maliyet ve zaman tasarrufu sağlar.

Projeniz İçin Net Fiyat Alın

Uzman ekibimizden ücretsiz keşif ve maliyet analizi talep edin.

WhatsApp'tan Ulaşın

Nasıl Çalışıyoruz?

1. İletişim

Talebinizi ve ölçülerinizi alırız.

2. Ücretsiz Keşif

Yerinde inceleme ve analiz.

3. İmalat

Kalıp kurulumu ve beton dökümü.

4. Teslimat

Temiz ve anahtar teslim sonuç.

Müşteri Değerlendirmeleri

"Villamızın duvarlarını çok kısa sürede ve tertemiz bir şekilde teslim ettiler. İşçilik muazzam."

A
Ahmet Y.
Mutlu Müşteri

"Geleneksel duvar örmeye göre çok daha ekonomik ve sağlam oldu. Desenler harika görünüyor."

M
Mehmet K.
Mutlu Müşteri

Sıkça Sorulan Sorular

Su basman (temel perdesi) dökümünde de çelik kalıp mı kullanılır?
Kesinlikle. Çelik kalıp sıfır kaçakla döküm yaptığı için evin yükünü çekecek olan ana perdelerde en sağlam, beton suyu (şerbeti) akmamış pürüzsüz sonuçları verir.
Beton bahçe duvarı yapımı ne kadar sürer?
Standart bir çevre duvarı, metraja ve zemin koşullarına bağlı olarak çelik kalıp sistemlerimiz sayesinde genellikle 1-3 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır.
Hangi tür beton kullanıyorsunuz?
Uzun yıllar dayanıklılık sağlaması, çatlama ve dökülme yapmaması için projelerimizde standart olarak yüksek mukavemetli C30 veya C35 sınıfı hazır beton kullanıyoruz.
Keşif ücretli mi?
Hayır, uzman ekibimiz tarafından yapılan yerinde keşif ve metraj çıkarma işlemlerimiz tamamen ücretsizdir.
Duvarlara sonradan boya yapılması gerekiyor mu?
Çelik kalıplarımızın kendinden desenli yapısı sayesinde ekstra sıva veya boya maliyetine gerek kalmaz. Doğal ve estetik bir görünüme sahip olur.

Profesyonel Duvar Çözümleri

Türkiye'nin her yerine üretim ve hizmet. Projenize özel anında fiyat teklifi alın.

Hemen Teklif İste

Ücretsiz Keşif Desteği